Регистрација и сместување

КОТИЗАЦИЈА (РЕГИСТРАЦИЈА) НА УЧЕСНИЦИ

Вид на учесник Регистрација

ДО 10.04.2023

Регистрација

ДО 24.04.2023

Регистрација

OД 25.04.2023

ЧЛЕНОВИ на ЗДРУЖЕНИЕ,

СО ПЛАТЕНА ЧЛАНАРИНА

ЗА 2023 год.

5.850 ден. 7.320 ден. 8.780 ден.
Учесници кои НЕ СЕ ЧЛЕНОВИ на ЗДРУЖЕНИЕТО 6.580 ден. 8.050 ден. 9.510 ден.
СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ, СТУДЕНТИ, ПРИДРУЖБА И УЧЕСНИЦИ ОД КОМПАНИИ
(БЕЗ ПЕЧАТЕНИ МАТЕРИЈАЛИ)
5.120 ден. 5.850 ден. 6.580 ден.

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН  18% ДДВ

КОТИЗАЦИЈАТА ВКЛУЧУВА:

Комплет материјал и ID карта

Присуство на свечено отворање

Присуство на сите научни сесии

Присуство на организирани ручеци и свечени вечери *

Пристап во изложбениот простор

Сертификат со одобрени бодови од ЛКРСМ

НАПОМЕНА ЗА КАТЕГОРИЈА ОЗНАЧЕНА СО *:

СИТЕ УЧЕСНИЦИ КОИ ИМААТ ПЛАТЕНО КОТИЗАЦИЈА, А НЕ СЕ СМЕСТЕНИ ВО ХОТЕЛИТЕ ОБЕЗБЕДЕНИ ОД ОРГАНИЗАТОРОТ, ЗА ПРИСУСТВО НА СВЕЧЕНИ ВЕЧЕРИ, НА ЦЕНАТА ЗА КОТИЗАЦИЈА ДОПЛАЌААТ 25€ ПО ЧОВЕК, ЗА СЕКОЈ ОБРОК ПООДЕЛНО.

СИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ КОИ НEМААТ ПЛАТЕНО КОТИЗАЦИЈА, ЗА ПРИСУСТВО НА СВЕЧЕНИ ВЕЧЕРИ, И/ИЛИ ОРГАНИЗИРАНИ РУЧЕЦИ, ПЛАЌААТ 35€ ПО ЧОВЕК, ЗА СЕКОЈ ОБРОК ПООДЕЛНО

Сите уплати мора да бидат завршени пред започнување на настанот

 

** Сите уплати мора да бидат завршени пред започнување на настанот!
За сите информации, уплати и детали за регистрација, ве молиме обратете се до агенциите:

СМЕСТУВАЊЕ

Цените за сместување во хотелите, за време на Симпозиумот се следни:

Hotel Сместување ЦЕНА ПО ЛИЦЕ/

НОЌ/ ПОЛУПАНСИОН

х. ДРИМ, Струга

****

Еднокреветна 65 €
Двокреветна 45 €

Можно е сместување и во повеќекреветни соби.

ОТКАЖУВАЊЕ НА СМЕСТУВАЊЕ

  • За откажано сместување до 15.04.2023, средствата ќе се рефундираат во целост, намалени за банкарските трошоци.
  • За откажано сместување до 24.04.2023, средствата ќе се рефундираат до 50% од уплатените средства, намалени за банкарските трошоци.
  • За откажано сместување по 25.04.2023, НЕ СЛЕДУВА РЕФУНДАЦИЈА НА УПЛАТЕНИТЕ СРЕДСТВА.

ПРИСУСТВО ДО СИТЕ ЛОКАЦИИ ВО ХОТЕЛОТ КОИ СЕ ПОВРЗАНИ СО СИМПОЗИУМОТ, ЌЕ БИДЕ ДОЗВОЛЕНО САМО ЗА ЛИЦАТА КОИ ИМААТ ПЛАТЕНО КОТИЗАЦИЈА ЗА СИМПОЗИУМОТ, ОДНОСНО ПРИСУСТВОТО НА НАДВОРЕШНИ ЛИЦА ВО ХОТЕЛОТ ЌЕ БИДЕ ЦЕЛОСНО ЗАБРАНЕТО.

ЗА СИТЕ ИНФОРМАЦИИ И ДЕТАЛИ ЗА СМЕСТУВАЊЕ И ПРЕВОЗ, ВЕ МОЛИМЕ ОБРАТЕТЕ СЕ НА:
E-mail: globalneta@gmail.com

За сите информации поврзани со Настанот ве молиме обратете се до агенциите: